Op naar Liemt!! - Reisverslag uit Perth, Australië van Ron Boomen - WaarBenJij.nu Op naar Liemt!! - Reisverslag uit Perth, Australië van Ron Boomen - WaarBenJij.nu

Op naar Liemt!!

Door: Ron

Blijf op de hoogte en volg Ron

30 November 2012 | Australië, Perth

Ja, nog 1 nachtje slapen en dan vliegen we met de hele familie naar Liemt! Nou ja, eerst Schiphol natuurlijk. Daar wachten mijn ouders en mijn broeders me op om dan in colonne naar Liemt te rijden. Ja, nu moeten ze met twee auto's komen anders past het er allemaal niet meer in!
Ik heb een beetje het weer in de gaten gehouden en het schijnt als maar kouder te worden in NL. Het zit al bij het vriespunt. Ik kijk er wel naar uit hoor, altijd 30gr gaat ook vervelen! Nu maar hopen dat het nog gaat sneeuwen als we daar zijn.
Zoals gezegd verblijven wij op de Heuvelstraat 10 en als jullie op visite willen dan kan dat natuurlijk maar wel graag eerst even bellen. Wij vliegen na nieuwjaar op 3-Jan weer terug naar Perth maar dat is pas over een maand. Ik moet nog een sim kaartje regelen als ik in NL ben en geef het nummer nog wel even door. Wel hebben al wel internet dus skypen kunnen we al.
Tot in Liemt!
Groetjes Ron, Thai, Daan en Livia.