KL
Door: Ron
Blijf op de hoogte en volg Ron
09 Juni 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur
Ik was van de week al eventjes bij de Petronas Twin towers geweest maar de toegang voor bezoekers sluit om 17:00u. Dus morgen maar weer terug om toch naar boven te kunnen.
Overigens, ik vlieg do 15juni terug; een paar dagen eerder dan wat ik schreef in mijn vorige bericht. Mooi op tijd om NL te zien voetballen. Ik ga sluiten en van het weekend genieten. Tot ziens in NL. Houdoe.
09 Juni 2006 - 10:40
Tonvanesch@planet.nl:
Hoi Ron, goede reis naar NL. Als je de Towers in wilt moet je volgens mij 's morgens vroeg daar zijn, er mogen maar zoveel bezoekers per dag in. Er is nog een mooi uitzichtpunt in KL, die comm toren.
Gr familie van Esch -
09 Juni 2006 - 17:47
Tonnie En Esmiralda:
Nou Ron, het begint weer af te tellen dat je weer naar Nederland komt. De berichtjes worden ook steeds korter, naarmate je langer weg bent. Maar de zomer is hier eindelijk begonnen en aangezien het bij jou winter is, is het heerlijk om precies in deze tijd naar Nederland te komen.
Helaas voor jou willen wij onze verjaardag waarschijnlijk verzetten, omdat er toch verschillende mensen niet kunnen. We vieren het dan in augustus en dan ben je waarschijnlijk alweer terug. Balen dus, maar een half feest is geen feest, toch?
Hopelijk zien we je snel !
Tonnie en Esmiralda -
14 Juni 2006 - 15:25